Selectează o Pagină

Vremea frumoasă și caldă ar vrea să ne păcălească, dar filele din calendar se succed cu repeziciune și nu lasă urmă de îndoială: vara este pe sfârșite, toamna se apropie pe la colțuri iar școala va începe în curând.

Ce emoționant, nu? Pentru unii poate chiar e prima zi de școală din viața lor, unii de abia așteaptă să-și revadă prietenii iar alții au foarte multe de povestit despre vacanța minunată și aventurile pe care le-au avut.

Mai mari sau mai mici, luna septembrie aduce școala pentru noi toți, într-un fel sau altul, chiar dacă, poate, nu mai suntem de mult elevi. Putem simți cu toții emoția primelor zile de școală și, poate, nostalgia copilăriei.

Rami Deco iubește momentele speciale din an și știe că începutul școlii este unul dintre acestea. De aceea, spiridușii săi au pregătit cadouri potrivite sub forma unor aranjamente elegante, cu flori care nu mor și alte elemente specifice acestui eveniment, cum ar fi atât de simplele dar pe atât de îndrăgitele creioane.

Iar detaliile din aranjamentele noastre, precum micile tăblițe care se pot personaliza cu un mic mesaj, fac toată diferența.

Am păstrat tradiționalele flori în aranjamentele noastre, pentru a fi dăruite iubitelor educatoare, profesoare și învățătoare, dar le-am făcut nemuritoare și parfumate.

Voi cum vă pregătiți de școală? Vă arătați cumva aprecierea față de dascăli în acest nou an școlar?

Pin It on Pinterest